Ziekenhuistas bevalling Haarlem Heemstede

Eigen echo centrum

Dankzij de luxe van een eigen echocentrum kunnen we jou en de baby ten allen tijde goed monitoren. In ons Verloskundig Onderzoek Centrum De Schoot maken we echo’s van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt met de beste en nieuwste apparatuur door ervaren echoscopisten. Hier kun je zowel overdag als in de avond terecht voor medische echo’s, pretecho’s en 3D-echo’s. Ook voor een vitaliteitsecho kun je hier terecht. Maak je je zorgen? Een extra echo is zo gemaakt!

Avond spreekuur

Om het je gemakkelijker te maken hebben we ook avondspreekuur. Heb je overdag je handen vol aan je werk of gezin? Dan kom je gewoon ’s avonds naar onze locatie in Haarlem Centrum. Ook in ons echocentrum kun je in de avond terecht!

Ervaren team

Jaren ervaring: als team hebben we alles gezien en meegemaakt. Maar elke zwangerschap is uniek, en daarom houden we zo van ons vak. We delen allemaal deze passie, en we zijn dan ook een zeer hecht team dat nauw samenwerkt. Op die manier kun je van elk van ons de beste zorg verwachten.

Extra voordelen

Behalve uitstekende verloskundige zorg hebben we je nog meer te bieden. Zoals dat we meerdere locaties hebben waartussen jij mag wisselen. En dat je bij ons altijd terecht kunt voor een extra check-up zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Verder werken we nauw samen met Mamakids, coach Astrid Berkhout en lactatiekundigen. En krijg je toegang tot onze handige app waar je informatie kunt vinden over je afspraken alles wat met de zwangerschap te maken heeft.

Anti-conceptie

Liever niet ongewenst zwanger? Kom naar ons anticonceptiespreekuur! Ons spreekuur is open voor iedereen, ook als je geen cliënt van ons bent of nooit zwanger bent geweest. Bovendien: we plaatsen spiraaltjes en doen de nacontroles.

Laatste nieuws