Ziekenhuistas bevalling Haarlem Heemstede

De Verloskundigen aan het Spaarne bieden complete verloskundige zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Op locatie Heemstede kun je terecht voor al je controle-afspraken, met uitzondering van de intake, die op onze verloskundige praktijk Haarlem Centrum plaatsvindt. Voor echo en prenataal onderzoek verwijzen we je door naar ons eigen echocentrum De Schoot, dat aan de rand van Haarlem Centrum ligt.

Over de locatie Heemstede

Als Verloskundigen aan het Spaarne zijn wij inmiddels bijna twintig jaar geleden onze eerste verloskundigenpraktijk in Haarlem gestart aan de Antoniestraat 79. Deze praktijk is onze hoofdpraktijk. Hier doen we daarom nog steeds altijd de intake & eerste controle van onze zwangere cliënten. Maar omdat we merkten dat de vraag naar een verloskundige in Heemstede groeide, zijn we onze verloskundige praktijk Heemstede gestart. Ben je dus zwanger en woon je in Heemstede en omgeving? Dan ben je voor al je vervolgcontroles welkom in de Jan van Goyenstraat!

Avondspreekuur

Werk en gezin slokt veel tijd op, en dat begrijpen wij als verloskundigen én werkende moeders. Daarom zijn we een tijd geleden met het avondspreekuur begonnen. Dit avondspreekuur vindt nu plaats op onze verloskundige praktijk Haarlem Centrum aan de Antoniestraat 79. Zodra daar de behoefte en mogelijkheid voor bestaat, zullen we ook op locatie Heemstede met een avondspreekuur gaan beginnen.

Verloskundige praktijk Heemstede

Verloskundigenpraktijk Heemstede
Jan van Goyenstraat 25
2102 CA Heemstede
023 535 50 07
023 533 10 26
info@verloskundigenaanhetspaarne.nl