Er is één ding dat we niet genoeg kunnen benadrukken: bij ons kun je altijd terecht. Tijd, aandacht, ruimte voor jouw beleving: daar ligt de kern van onze verloskundige zorg. Dus maak je je zorgen of heb je iets te vragen of te vertellen? Bel ons of maak een afspraak. We staan voor je klaar. Met een luisterend oor, een extra controle of gewoon een klopje op je schouder. En daar hoef je niet extra voor te betalen!

geboorte-verloskundigen-aan-het-spaarne

Dankzij de luxe van een eigen echocentrum kunnen we jou en de baby ten allen tijde goed monitoren. In ons Verloskundig Onderzoek Centrum De Schoot maken we echo’s van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt met de beste en nieuwste apparatuur door ervaren echoscopisten. Hier kun je zowel overdag als in de avond terecht voor medische echo’s, pretecho’s en 3D-echo’s. Ook voor een vitaliteitsecho kun je hier terecht. Maak je je zorgen? Een extra echo is zo gemaakt!

Echo haarlem, echocentrum de Schoot

Om het je gemakkelijker te maken hebben we ook avondspreekuur. Heb je overdag je handen vol aan je werk of gezin? Dan kom je gewoon ’s avonds naar onze locatie in Haarlem Centrum. Ook in ons echocentrum kun je in de avond terecht!

Jaren ervaring: als team hebben we alles gezien en meegemaakt. Maar elke zwangerschap is uniek, en daarom houden we zo van ons vak. We delen allemaal deze passie, en we zijn dan ook een zeer hecht team dat nauw samenwerkt. Op die manier kun je van elk van ons de beste zorg verwachten.

Haarlem Verloskundigen aan het Spaarne

Behalve uitstekende verloskundige zorg hebben we je nog meer te bieden. Zoals dat we meerdere locaties hebben waartussen jij mag wisselen. En dat je bij ons altijd terecht kunt voor een extra check-up zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Verder werken we nauw samen met Mamakids, coach Astrid Berkhout en lactatiekundigen. En krijg je toegang tot onze handige app waar je informatie kunt vinden over je afspraken alles wat met de zwangerschap te maken heeft.

Echo-verloskundigen-aan-het-spaarne

Liever niet ongewenst zwanger? Kom naar ons anticonceptiespreekuur! Ons spreekuur is open voor iedereen, ook als je geen cliënt van ons bent of nooit zwanger bent geweest. Bovendien: we plaatsen spiraaltjes en doen de nacontroles.

vervolgcontrole-verloskundigen-aan-het-spaarne

Persoonlijke en ongehaaste verloskundige zorg in Haarlem en Heemstede

Ben je zwanger? En zoek je een verloskundigenpraktijk waar ruimte is voor jouw verhaal, en waar je volkomen jezelf mag zijn? Wij zijn de Verloskundigen aan het Spaarne en we verwelkomen je graag in onze praktijk! Van ons mag je verwachten dat we je goed ondersteunen en begeleiden op jouw weg naar het ouderschap. We nemen je stap voor stap mee door de zwangerschap. Daarbij krijg je veel informatie, check-ups en echo’s. Intussen bereiden we je goed voor op de bevalling. En wanneer die zich aandient, staan we je bij met deskundige zorg. Tijdens de bevalling, maar ook in de kraamtijd daarna.

 

Wil je graag kennismaken met ons en onze praktijk? Kom eens langs of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Liever meteen aanmelden? Dat kan ook!

24/7 bereikbaar

Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar. Maak je je zorgen? Dan mag je ons 24/7 bellen.

Geboorteplan

Behoefte om je wensen op papier te zetten? Wij verwelkomen je geboorteplan.

Volledig vergoed

Je bent verzekerd van de beste verloskundige zorg. Volledig vergoed, zonder eigen bijdrage.

Samenwerken

We werken nauw samen met de gynaecologen van het Spaarne Gasthuis via Rondom Zwanger.

Dit zeggen onze cliënten:

Geniet van je zwangerschap; bij ons ben je in goede handen

Laatste nieuws