Pretecho 3D/4D

Een bijzondere pretecho waarbij je jouw kindje realistisch in beeld wordt gebracht.  De vorm van het gezichtje, op wie lijkt hij eigenlijk? Alles brengen we in HD in beeld. De grootste kans op mooie beelden van je kindje is als plaats vind tussen de 25 en 28 weken zwangerschap. Later kan ook, maar dan wordt het, omdat de buik voller wordt, lastiger om goede plaatjes te maken.

De kwaliteit van het echobeeld (beeldvorming) wordt mede beïnvloed door de ligging van je kindje in de baarmoeder, de ligging van de placenta, de hoeveelheid vruchtwater en de beweeglijkheid van je kindje. Ook de dikte van de buikwand heeft effect op kwaliteit van de beelden. Bij een hogere BMI is de beeldvorming over het algemeen beperkter.

Het is handig een volle blaas te hebben bij deze echo.
Er zijn, zoals bij elke echo, digitale foto’s beschikbaar, ook worden er een paar foto’s voor je afgedrukt. De kosten voor een 3D/4d echo (15min) op eigen verzoek inclusief echobeelden zijn €60, te betalen met pin.

Wij bieden géén terugkomgarantie!

Het lukt niet altijd om binnen het 15 minuten mooie 3D plaatjes van de baby te verkrijgen; bijvoorbeeld doordat de baby met het gezicht naar de rug van moeder ligt of heel diep in het bekken ligt. Ook kan de placenta of navelstreng voor het kind liggen waardoor het met 3D-technieken niet mooi in beeld komt. In deze gevallen kan de echoscopist besluiten een korting te geven; je betaalt dan €45,00 (2D tarief) in plaats van 60€. De kans op mooie 3D plaatjes is het grootst tussen de 26 en 28 weken,