Echo

Echocentrum de Schoot

Onze verloskundigenpraktijk beschikt over een eigen echo-centrum dat inmiddels een begrip is in Haarlem: Echocentrum de Schoot. Hier sturen wij onze zwangeren naartoe voor medische echo’s en prenataal onderzoek. Bovendien kun je hier terecht voor het maken van kwalitatief hoogwaardige pretecho’s, 3D-echo’s en geslachtsbepalingen.

 

Maak je je zorgen of voel je je onzeker? Of ben je gewoon ontzettend nieuwsgierig naar het meisje of jongetje in je buik? Onthoud dat je in ons echocentrum altijd van harte welkom bent voor een extra echo. Echocentrum de Schoot is zowel overdag als in de avond én in het weekend geopend. Er is dus altijd op korte termijn een plekje voor jou. Je vindt ons echocentrum aan de rand van het centrum, aan de Schotersingel 81 in Haarlem.

Echocentrum de Schoot Haarlem - Verloskundigen aan het Spaarne

Van medische echo tot pretecho en 3D-echo

Beste echo Haarlem en Heemstede - Echocentrum de Schoot

In 2007 hebben wij samen met drie andere Haarlemse verloskundigenpraktijken Echocentrum de Schoot opgericht. Dankzij onze samenwerking met het VU Medisch Centrum kunnen we hier garant staan voor uitstekende kwaliteit. We hebben daarbij de beschikking over de nieuwste apparatuur waarmee we niet alleen nauwkeurige medische echo’s kunnen maken, maar ook prachtige 3D-echo’s. Onze echoscopisten zijn bovendien hoog opgeleid en zeer ervaren. Kortom: het echocentrum is iets waar we heel trots op zijn!