Cécile Lippes

Een zwangerschap zit (meestal) aan de mooie kant van de gezondheidszorg, waarbij ik een positieve schakel hoop te zijn in een unieke en intense belevenis. Ik hou van de afwisseling: spreekuur, bevallingen en kraamvisites geven me de energie en de motivatie om dit vak te doen.

Annemarijke Brienesse

Elke zwangerschap is bijzonder. Ga maar na wat er allemaal gebeurt in de negen maanden waarin een aantal cellen zich ontwikkelen tot een klein mensje. Mijn rol in dit proces is het professioneel begeleiden, informeren en coachen van vrouwen en ze de kracht en het vertrouwen te geven om hun zwangerschap en bevalling tot een mooie ervaring te maken. Ik heb het mooiste vak van de wereld!

Gerardine Schenk

Bevallen van een kind is een ervaring die iedereen zich een leven lang bijblijft. Een bevalling kun je immers nooit overdoen. Ik vind het daarom een uitdaging om alle cliënten die individuele zorg te bieden die bij ze past.

Naast de verloskundige ben ik ook werkzaam als echoscopist.

Iris Zwanenburg

In dit dynamische vak is geen dag hetzelfde. Ik vind het mooi om te zien hoe zwangeren en hun partners groeien naar het ouderschap. Het is mijn passie om hen vertrouwen, veiligheid en geborgenheid te bieden bij deze belangrijke transitie.

Iris is naast verloskundige ook versiekundige, specialist in het draaien van kindjes die in stuit liggen

Iris van der Boom

Onze assistente Iris van der Boom is onze organisatorische steunpilaar. Het grootste deel van de week vind je Iris achter onze balie. Het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken maar ook een luisterend oor, Iris staat graag voor je klaar.

Iris Noordzij

Het krijgen van een kind is een van de mooiste, meest ingrijpende en spannendste gebeurtenissen uit het leven. Jullie met vertrouwen (in jezelf, elkaar en ons) deze periode tegemoet te laten gaan; dat is waar ik voor sta als verloskundige.

Julian

Ouders worden; de zwangerschap en als hoogtepunt de geboorte van jullie kindje is onwijs mooi, bijzonder, intiem en ook spannend.
Als verloskundige wil ik jullie graag zo begeleiden dat jullie deze bijzondere tijd ontspannen en vol vertrouwen beleven.
Ik kijk er daarom naar uit om jullie te leren kennen!

Madeleine Graaman

Als verloskundige vind ik het een voorrecht om bij het meest bijzondere moment in jullie leven aanwezig te mogen zijn, het krijgen van jullie kind. In mijn ogen is een zwangerschap en bevalling een natuurlijk proces en ik daarom vind het belangrijk om dit ook zo te blijven benaderen. Ik ben ervan overtuigd dat positieve gedachten en zelfvertrouwen je lichaam verder helpen in het proces. Het is daarom ook mijn doel om zwangere en hun partner hierin te ondersteunen door middel van aandacht, vertrouwen en humor.

Evelien

Evelien is onze vaste echoscopiste.

Ons echocentrum beschikt over een modern echoapparaat en deze wordt o.a. door Evelien gebruikt om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens je zwangerschap. We bieden onze diensten niet alleen aan onze patiënten aan, maar ook aan zwangeren die bij andere verloskundige praktijken onder behandeling zijn.

Diana

Naast Iris van der Boom is Diana onze assistente. Je kan haar dus tegen komen achter de balie of je hoort haar aan de telefoon.