Ons team

Ons team verloskundigen

Als team zijn we het erover eens: in ons beroep zijn we getuige van een van de intiemste momenten van het leven – en dat maakt ons vak zo geweldig. De geboorte van een kind is en blijft een wonder. Wij hebben inmiddels al duizenden wondertjes op de wereld mogen helpen, maar elke vrouw, elke zwangerschap, elke bevalling en elke baby is opnieuw weer bijzonder. Wij hopen dat we met onze professionele begeleiding een waardevolle bijdrage mogen leveren aan dit wonderlijke proces. En dat ouders met een goed gevoel kunnen terugkijken op onze samenwerking.

 

Ons team verloskundigen bestaat uit Iris Zwanenburg, Cecile Lippes, Annemarijke Brienesse en Gerardine Schenk. Samen met onze assistentes vormen wij een hecht team.

Haarlem Verloskundigen aan het Spaarne

Cécile Lippes

Cecile - Verloskundigen aan het Spaarne

Een zwangerschap zit (meestal) aan de mooie kant van de gezondheidszorg, waarbij ik een positieve schakel hoop te zijn in een unieke en intense belevenis. Ik hou van de afwisseling: spreekuur, bevallingen en kraamvisites geven me de energie en de motivatie om dit vak te doen.

Annemarijke Brienesse

Elke zwangerschap is bijzonder. Ga maar na wat er allemaal gebeurt in de negen maanden waarin een aantal cellen zich ontwikkelen tot een klein mensje. Mijn rol in dit proces is het professioneel begeleiden, informeren en coachen van vrouwen en ze de kracht en het vertrouwen te geven om hun zwangerschap en bevalling tot een mooie ervaring te maken. Ik heb het mooiste vak van de wereld!

Annemarijke - Verloskundigen aan het Spaarne

Gerardine Schenk

Gerardine - Verloskundigen aan het Spaarne

Bevallen van een kind is een ervaring die iedereen zich een leven lang bijblijft. Een bevalling kun je immers nooit overdoen. Ik vind het daarom een uitdaging om alle cliënten die individuele zorg te bieden die bij ze past.

Iris Zwanenburg

In dit dynamische vak is geen dag hetzelfde. Ik vind het mooi om te zien hoe zwangeren en hun partners groeien naar het ouderschap. Het is mijn passie om hen vertrouwen, veiligheid en geborgenheid te bieden bij deze belangrijke transitie.

Iris - Verloskundigen aan het Spaarne

Iris van der Boom

Onze assistente Iris van der Boom is onze organisatorische steunpilaar. Het grootste deel van de week vind je Iris achter onze balie. Het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken maar ook een luisterend oor, Iris staat graag voor je klaar. Op dinsdagavond en in de vakantie vind je Monique Vrijburg achter de balie, zij is een fijne aanvulling op ons team!

Iris Noordzij

Onze back-up: Iris Noordzij. Iris werkt sinds 2016 bij ons en is onze vaste waarnemer wanneer wij er niet zijn. Je zult Iris ontmoeten op het spreekuur of tijdens de diensten.

Verloskundigen Haarlem - Iris Noordzij