Ziekenhuistas bevalling Haarlem Heemstede

Cécile Lippes

Een zwangerschap zit (meestal) aan de mooie kant van de gezondheidszorg, waarbij ik een positieve schakel hoop te zijn in een unieke en intense belevenis. Ik hou van de afwisseling: spreekuur, bevallingen en kraamvisites geven me de energie en de motivatie om dit vak te doen.

Annemarijke Brienesse

Elke zwangerschap is bijzonder. Ga maar na wat er allemaal gebeurt in de negen maanden waarin een aantal cellen zich ontwikkelen tot een klein mensje. Mijn rol in dit proces is het professioneel begeleiden, informeren en coachen van vrouwen en ze de kracht en het vertrouwen te geven om hun zwangerschap en bevalling tot een mooie ervaring te maken. Ik heb het mooiste vak van de wereld!

Gerardine Schenk

Bevallen van een kind is een ervaring die iedereen zich een leven lang bijblijft. Een bevalling kun je immers nooit overdoen. Ik vind het daarom een uitdaging om alle cliënten die individuele zorg te bieden die bij ze past.

Iris Zwanenburg

In dit dynamische vak is geen dag hetzelfde. Ik vind het mooi om te zien hoe zwangeren en hun partners groeien naar het ouderschap. Het is mijn passie om hen vertrouwen, veiligheid en geborgenheid te bieden bij deze belangrijke transitie.

Iris van der Boom

Onze assistente Iris van der Boom is onze organisatorische steunpilaar. Het grootste deel van de week vind je Iris achter onze balie. Het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken maar ook een luisterend oor, Iris staat graag voor je klaar. Op vrijdagochtend en tijdens vakanties hebben we Pien Lippes als assistente aan de balie. Een fijne aanvulling op ons team!

Iris Noordzij

Iris werkt sinds 2016 bij ons en is onze vaste waarnemer wanneer wij er niet zijn. Je zult Iris ontmoeten op het spreekuur of tijdens de diensten.