Samenwerking

Samenwerking voor verantwoorde verloskundige zorg

Samenwerking met het Spaarne Gasthuis: RondOm

Rondom is een intensief samenwerkingsverband van de vakgroep gynaecologie van het Spaarne Gasthuis en alle verloskundigenpraktijken in de regio Kennemerland. De gynaecologen en onze verloskundigen bundelen hun deskundigheid om jou en je kindje de allerbeste zorg te kunnen bieden.

 

Wij werken, na overleg met jou, samen met de gynaecologen een persoonlijk zorgpad uit. We bespreken alles wat relevant is voor de gezondheid van jou en jouw kind. Wij verlenen in eerste instantie de zorg tot daar waar we kunnen. De gynaecoloog neemt het over zodra dat nodig is. Ook organiseren wij samen voorlichtingsavonden over de bevalling.

 

Meer informatie vind je op www.rondomzwanger.nl

Samenwerking met De Schoot: echo’s en prenatale screening

Echocentrum de Schoot

Voor echo’s en prenatale screening werken wij nauw samen met Verloskundig Onderzoek Centrum De Schoot te Haarlem. Verloopt jouw zwangerschap zonder, medische of psychische, complicaties dan hoef je niet naar het ziekenhuis voor de echo of prenatale screening. Je kan eenvoudig via een doorverwijzing van jouw verloskundige terecht bij dit eerstelijns Verloskundig Onderzoek Centrum.

Dit Verloskundig Onderzoek Centrum hebben wij in 2007 samen met drie andere verloskundigenpraktijken opgericht in Haarlem. De Schoot werkt nauw samen met het Spaarne Gasthuis in Haarlem en het VU medisch centrum in Amsterdam.

Meer informatie vind je op www.de-schoot.nl