Over ons

We vertellen je graag iets over ons

In 2000 zijn wij met elkaar de praktijk Verloskundigen aan het Spaarne gestart. In al die jaren hebben wij heel veel vrouwen en hun partners mogen begeleiden bij hun zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

We hebben kennis mogen maken met ontzettend veel verschillende zwangere vrouwen en hun partners. We hebben makkelijke en moeilijke zwangerschappen gezien, zware en snelle bevallingen gedaan, lastige en geweldige momenten meegemaakt. En we hebben eindeloos veel leuke, lieve, grappige en schattige baby’s op deze aardbol mogen verwelkomen!

 

En nu, na al die tijd, beoefenen we ons vak nog steeds met dezelfde energie en passie als twintig jaar terug. We gaan fluitend naar ons werk en we houden van alle intense dingen die bij een normale werkdag van een verloskundige horen. We zijn het er dan ook allemaal over eens: wij boffen enorm met ons beroep!

Ons team verloskundigen

verloskundige-aan-het-spaarne

Als team zijn we enorm gehecht aan elkaar. We zijn allemaal anders, maar we kennen elkaar door en door. Van collega’s zijn we vrienden geworden die aan een half woord genoeg hebben. Omdat we zo hecht zijn blijft niets onbesproken: we zijn elkaars klankbord, criticus en helpende hand. En dat maakt dat we ons werk nóg beter kunnen doen.

 

Ben je zwanger en kom je bij ons in de praktijk? Dan zul je ons allemaal leren kennen. Je zult nooit een vreemd gezicht aan je bed zien wanneer de bevalling zich aandient. We houden elkaar bovendien goed op de hoogte van wat er speelt. Op die manier kun je van elk van ons de beste verloskundige zorg verwachten.

Onze praktijk

Onze praktijk is inmiddels gegroeid tot een van de grootste en meest vooraanstaande verloskundigenpraktijken in Haarlem en omgeving. We houden spreekuur op drie verschillende locaties: op onze verloskundigenpraktijk in Haarlem-Centrum, in Schalkwijk, en in Heemstede. Bovendien hebben we de luxe beschikking over een eigen echocentrum: Echocentrum De Schoot in Haarlem.

Antoniestraat-verloskundigenaanhetspaarne2

Onze voordelen

Ben je op zoek naar een goede verloskundigepraktijk in Haarlem, Heemstede en omgeving? Als ervaren, hecht en professioneel team spannen wij ons in om jou de beste verloskundige zorg te geven. Zorg die aangepast is op jóuw behoeften en jouw wensen. Want elke vrouw en elke zwangerschap is anders, en dat beseffen wij maar al te goed.

 

Behalve uitstekende verloskundigezorg kun je bij ons ook terecht voor een hele hoop andere leuke voordelen. Zoals dat we meerdere locaties hebben waar jij gewoon tussen mag wisselen. Dat je gratis en voor niets ons beval-bad mag lenen. En dat we ook voorlichten in anticonceptie én spiraaltjes plaatsen. Plus dat we beschikken over een eigen echocentrum waar je terecht kunt voor alle soorten echo’s, van medisch tot 3D.

 • Meerdere locaties in Haarlem en Heemstede
 • Ook avondspreekuur
 • Zeer ervaren en hecht team van verloskundigen
 • Tijd en aandacht, met altijd de mogelijkheid voor een extra consult of telefonisch overleg
 • Jouw wensen en ervaringen staan centraal, we verwelkomen je geboorteplan
 • We hebben aandacht voor de emotionele kant van je zwangerschap en bevalling
 • Eigen echocentrum De Schoot voor alle soorten echo’s en altijd de mogelijkheid van extra echo’s
 • Samenwerkingsverband RondOm met gynaecologen
 • Voorlichtingsavonden over o.a. bevallen, borstvoeding en pijnbestrijding
 • Anticonceptie: voorlichting en plaatsing van spiraaltjes
 • Bad te leen voor badbevallingen, kruk voor krukbevallingen
 • Korte lijntjes met andere zorgverleners
 • Lactatiekundige voorhanden