In onze verloskundigenpraktijk in Haarlem-Centrum kun je terecht voor de complete begeleiding van jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Op deze locatie verzorgen intakes en vervolgcontroles. Voor echo en prenataal onderzoek maken we gebruik van ons eigen echocentrum, heel praktisch alles op 1 plek

Over de praktijk Haarlem Centrum

De Zomervaart is sinds begin 2023 onze hoodlokatie. De Spaarnwouderbuurt, op de Spaarnewouderstraat en de Antoniestaat is waar wij meer twintig jaar geleden als verloskundigen in Haarlem zijn begonnen.

Op onze hoofdlocatie kun je verwelkomen wij onze nieuwe cliënten, de intake & eerste controle vind hier plaats. Ook ons eigen echocentrum bevind zich op deze lokatie, net als ons eigen kraamburo.

Je mag zelf kiezen of je de vervolgcontroles in de verloskundige praktijk Haarlem Centrum voortzet, of liever op onze andere locatie in Haarlem Schalkwijk.

Avondspreekuur

Omdat we weten hoe druk iedereen het heeft, hebben we voor onze zwangere cliënten een avondspreekuur ingesteld. Het avondspreekuur vindt plaats op onze verloskundige praktijk Haarlem Centrum aan de Zomervaart 1A. Op de andere locatie in Haarlem Schalkwijk  hebben we alleen overdag spreekuur.

Verloskundige praktijk Haarlem Centrum

Verloskundigenpraktijk Haarlem Centrum
Zomervaart 1A
2011 CP Haarlem
023 535 50 07
023 533 10 26
info@verloskundigenaanhetspaarne.nl