Verloskundige praktijk Haarlem

Verloskundige praktijk Haarlem Centrum

Zoek jij een verloskundige in Haarlem? De Verloskundigen aan het Spaarne heten je van harte welkom in de verloskundigenpraktijk Haarlem Centrum. Onze praktijk is gevestigd aan de Antoniestraat 79, in een mooi historisch winkelpand uit 1919. We zitten direct aan het Spaarne en hebben uitzicht op de ‘verfroller’; de ophaalbrug over de rivier.

 

In onze verloskundigenpraktijk in Haarlem-Centrum kun je terecht voor de complete begeleiding van jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Op deze locatie verzorgen intakes en vervolgcontroles. Voor echo en prenataal onderzoek maken we gebruik van ons eigen echocentrum De Schoot, dat op ongeveer 5 fietsminuten afstand ligt.

Verloskundige praktijk Haarlem

Over de praktijk Haarlem Centrum

Verloskundige Haarlem Centrum

De Antoniestraat is de locatie waar wij bijna twintig jaar geleden als verloskundigen in Haarlem zijn begonnen. Dit is dan ook nog steeds onze hoofdpraktijk. Dat betekent dat we hier altijd onze nieuwe cliënten verwelkomen en de intake & eerste controle afnemen. Je mag zelf kiezen of je de vervolgcontroles in de verloskundige praktijk Haarlem Centrum voortzet, of liever op onze andere locaties in Heemstede of Haarlem Schalkwijk.

Avondspreekuur verloskundigenpraktijk Haarlem Centrum

Omdat we weten hoe druk iedereen het heeft, hebben we voor onze zwangere cliënten een avondspreekuur ingesteld. Het avondspreekuur vindt plaats op onze verloskundige praktijk Haarlem Centrum aan de Antoniestraat 79. Op de overige locaties in Haarlem Schalkwijk en Heemstede hebben we voorlopig alleen overdag spreekuur.

Verloskundige Haarlem avondspreekuur

Verloskundigenpraktijk Haarlem Centrum

Verloskundigen aan het Spaarne
Verloskundigenpraktijk Haarlem Centrum
Antoniestraat 79
2011 CP Haarlem
023 535 50 07
023 533 10 26
info@verloskundigenaanhetspaarne.nl