Verloskundige praktijk Haarlem

“ Ons team verloskundigen is er speciaal voor jou, wij staan dag en nacht voor jou klaar! ”

Ben jij zwanger? Alvast van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Zwangere vrouwen, zoals jij, bieden wij een veilig en warm nest. Je kunt bij ons jezelf zijn en al je vragen en onzekerheden bespreken. Daar nemen we graag de tijd voor.

geboorte-verloskundigen-aan-het-spaarne

Ons team verloskundigen

verloskundigen-aan-het-spaarne-haarlem-team-verloskundigen-v002

Ons team verloskundigen bestaat uit Iris Zwanenburg, Cecile Lippes, Annemarijke Brienesse en Gerardine Schenk (van links naar rechts). Samen met onze assistentes vormen wij een hecht team. Wij veel ervaring in huis en zijn goed op elkaar ingespeeld.

 

In onze praktijk en ons werk draait alles om jou: om jouw wensen, jouw gezondheid en een gezonde ontwikkeling van jouw kindje. Wij begeleiden je met raad en daad, zodat jij volop kunt genieten van deze bijzondere periode in je leven.

 

Wil je kennismaken of heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Onze assistentes

Onze assistente Iris van der Boom is onze organisatorische steunpilaar. Het grootste deel van de week vind je Iris achter onze balie. Het beantwoorden van de telefoon, het maken van afspraken maar ook een luisterend oor, Iris staat graag voor je klaar. Op dinsdagavond en in de vakantie vind je Monique Vrijburg achter de balie, zij is een fijne aanvulling op ons team!

 

Elke zwangere vrouw uit Haarlem, Heemstede e.o. kan zich bij onze verloskundigenpraktijk aanmelden voor verloskundige kwaliteitszorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Of je nu thuis wilt bevallen of in het ziekenhuis, beide is mogelijk onder onze begeleiding.