Verloskundige praktijk Schalkwijk

Verloskundige praktijk Schalkwijk

Ben je zwanger en woon je in Haarlem Zuid of Oost? Wees welkom in onze verloskundige praktijk Schalkwijk! De Verloskundigen aan het Spaarne hebben inmiddels drie locaties: in Haarlem Centrum, in Heemstede en deze praktijk aan de Briandlaan 11 in Haarlem Schalkwijk. Wij zijn gehuisvest in het GezondheidsCentrum, een modern centrum waar verschillende artsen, therapeuten en andere zorgverleners praktijk houden.

 

In onze verloskundigenpraktijk in Schalkwijk bieden we alle zorg en begeleiding die te maken heeft met jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Dat doen we middels check-ups, informatie, overleg en nog veel meer. Natuurlijk maken we ook echo’s en doen we zo nodig prenataal onderzoek. Dit doen we in ons eigen echocentrum De Schoot in Haarlem.

verloskundige Schalkwijk - praktijk Briandlaan

Over de praktijk Haarlem Centrum

verloskundige praktijk schalkwijk briandlaan 11

In onze verloskundige praktijk Schalkwijk in het Gezondheidscentrum aan de Briandlaan verzorgen we vervolgcontroles. Wanneer je je als nieuwe cliënt aanmeldt bij de Verloskundigen aan het Spaarne, doen we eerst een intakegesprek en eerste controle in onze verloskundige praktijk Haarlem Centrum aan de Antoniestraat 79. Daarna mag je zelf kiezen op welke locatie je de vervolgcontroles doet; op de locatie in Schalkwijk, of liever in onze verloskundige praktijk in Haarlem Centrum of Heemstede.

Avondspreekuur

Omdat daar steeds vaker om gevraagd werd, houden de Verloskundigen aan het Spaarne sinds een tijdje ook avondspreekuur. Dit verzorgen we op onze hoofdpraktijk in Haarlem Centrum. Wanneer het je dus niet goed uitkomt om overdag op controle te komen, ben je altijd welkom op het avondspreekuur in de verloskundigepraktijk aan de Antoniestraat 79 te Haarlem.

Verloskundige Haarlem avondspreekuur

Verloskundigenpraktijk Schalkwijk

Verloskundigen aan het Spaarne
Verloskundigenpraktijk Schalkwijk
Briandlaan 11
2037 XE Haarlem
023 535 50 07
023 533 10 26
info@verloskundigenaanhetspaarne.nl